Jonker Bouwadvies, uw bureau voor calculatie en bouwbegeleiding

Na vele jaren te hebben opgedaan bij diverse aannemers heb ik, Martin Jonker, in augustus 2006 de stap gezet om een eigen bouwkundig calculatie- en adviesbureau op te zetten. Hiervoor heb ik ervaring opgedaan bij diverse aannemers. Dit tot een groot succes.

Jonker Bouwadvies heeft inmiddels een grote klantenkring opgebouwd. De klantenkring bestaat uit aannemers verenigingen van eigenaren, particulieren, projectontwikkelaars en architecten. U kunt terecht bij Jonker Bouwadvies voor opname op locatie, bouwtechnisch rapport voor aankoop woning, offertevergelijking van diverse aannemers, uittrekken van materialen, opstellen van ramingen en detailbegrotingen of een directiebegroting. Hiermee kan Jonker Bouwadvies voor u de kosten van het bouwproces inzichtelijk maken. Natuurlijk is er nauw overleg tussen opdrachtgever en Jonker Bouwadvies om de uitgangspunten van het project te bepalen.

Met een aanbesteding kan de begroting worden geleverd met duidelijke uittrekselstaten van alle onderdelen. Ook kunnen de onderaannemers en leveranciers aangevraagd worden. Hierbij wordt een begrotingsvergelijk meegeleverd. En er kan een voorstel voor bezuinigingen en alternatieven uitgewerkt worden. Indien gewenst worden lijsten van meer- en minderwerk opgesteld. De ramingen en begrotingen worden gemaakt in IBIS TRAD. Een calculatieprogramma dat eenvoudig is om te zetten in bijvoorbeeld Excel.

Wat maakt Jonker Bouwadvies voor u de juiste partner?
Technische, theoretische én praktische kennis met betrekking tot onderhoud, verbouw, renovatie en nieuwbouw.

Voordeel; u betaalt uitsluitend de uren die er gewerkt worden.
Flexibiliteit; indien er incidenteel of structureel meer calculatiewerk is dan er uitgevoerd kan worden.
Kwaliteit; ruime ervaring in onderhoud, verbouw, renovatie en nieuwbouw.
Locatie: op kantoor Jonker Bouwadvies of op kantoor bij opdrachtgever.

Meer informatie
Wanneer u meer infomatie wenst neem vrijblijvend contact op met Martin Jonker per telefoon 050-5773342 of per mail info@jonkerbouwadvies.nl

Contactgegevens
Boterbloem 9
9761 LS Eelde
M: 06-13946571
T: 050-5773342

© 2006 Jonkerbouwadvies | Sitemap | Algemene voorwaarden | update: 19-07-2006 | site by Daniel Janga