Jonker Bouwadvies is verhuisd!

Eelde, augustus 2015; Jonker Bouwadvies is nu gevestigd in Eelde
We zijn verhuisd van Groningen naar Eelde. Het was zowel prive als zakelijk tijd voor meer ruimte.

Jonker Bouwadvies werkt samen met Bam Utiliteitsbouw regio Noord

Groningen, november 2010; Jonker Bouwadvies werkt samen met de BAM Utiliteitsbouw regio Noord.
De Bam utiliteitsbouw is een landelijk opererende, ontwikkelende bouwer. Door de decentrale organisatie met tien regio's is BAM Utiliteitsbouw altijd in de buurt van de klant te vinden.
Jonker Bouwadvies wordt ingezet voor het maken van diverse begrotingen, zowel detailbegroting als elementenbegrotingen. Ook heeft de BAM samen met Jonker Bouwadvies de aanbesteding voor de verbouw van een werkschuur in Zwartemeer gewonnen. Deze opdracht is uitgevoerd in opdracht van Staatsbosbeheer.
De BAM heeft alle disciplines in huis voor de voorbereiding, planning en uitvoering van kleinschalige, maar ook grotere en complexe projecten: project- en planontwikkeling, technische ontwikkeling, realisatie en beheer en onderhoud.

Bekijk de gerealiseerde projecten van Jonker Bouwadvies


Jonker Bouwadvies wint aanbesteding OBS Garmerwolde

Groningen, 10 april 2009; Jonker Bouwadvies heeft in opdracht van Bouwonderneming Roorda en Veldman een aanbesteding gewonnen.

Het betrof een aanbesteding op verzoek van Onderwijsbureau Marenland voor verbouw en uitbreiding van de OBS Garmerwolde te Garmerwolde. Vier aannemers zijn gevraagd om deel te nemen aan de aanbesteding en voor het maken van een prijsopgave.

Met minimaal verschil heeft Roorda en Velman het scherpst ingeschreven voor deze aanbesteding. De opdracht is inmiddels verstrekt aan de Bouwonderneming Roorda en Velman.

Nieuwe klant Jonker Bouwadvies Bouwonderneming Roorda en Veldman

Groningen, 10 april 2008; Bouwonderneming Roorda en Veldman uit Ten Post gaat samenwerken met Jonker Bouwadvies. Jonker Bouwadvies wordt betrokken bij diverse projecten op het gebied van verbouw, renovatie en onderhoud.

De vakmanschap en Groningse nuchterheid van bouwonderneming Roorda & Veldman past prima bij Jonker Bouwadvies. De naam Roorda & Veldman is ruim 25 jaar een begrip in Ten Post en omstreken. Roorda en Velman bouwen voornamelijk in de vrije sector in de provincie Groningen, zowel voor particulieren als de zakelijke markt. Of het nu gaat om verbouw, aanbouw, renovatie of nieuwbouw, wij werken met de beste materialen. Daarmee kunnen we u, in combinatie met ons vakmanschap, de beste kwaliteit bieden. Wij werken kleinschalig en hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan, want op die manier kunnen we optimaal rekening houden met uw wensen. 

Meer weten? Kijk op de website van Bouwonderneming Roorda en Velman

Jonker Bouwadvies viert 1-jarig bestaan!

Groningen, augustus 2007; Op 21 augustus 2006 is Jonker Bouwadvies gestart.
Het opstarten van een eigen bedrijf is een echte uitdaging,
bedenken van een naam, logo en opbouwen van een netwerk.

Jonker Bouwadvies is nu een jaar verder met diverse vaste opdrachtgevers.
We zien het tweede jaar dan ook met veel plezier en vertrouwen tegemoet.

Bekijk de projecten van Jonker Bouwadvies

Ballast Nedam wint aanbesteding Johan Willem Friso Kazerne in Assen.

Groningen, juli 2007; Jonker Bouwadvies heeft in opdracht van Ballast Nedam Bouw Noord een
openbare aanbesteding binnengehaald. De aanbesteding betrof het opheffen van diverse manco’s aan
de Johan Willem Friso kazerne te Assen.

Met een minimaal verschil heeft Ballast Nedam Bouwborg Noord het scherpst
ingeschreven. De opdracht wordt definitief na een bezwaarprocedure van 20 dagen.

Jonker Bouwadvies werkt voor Menno Bos Sanidrõme


Groningen mei 2007; Jonker Bouwadvies heeft een nieuwe klant! Menno Bos Sanidrõme te Appingedam heeft Jonker Bouwadvies benadert voor de calculatie van een verbouwing van een woning in Marum.

Menno Bos Sanidrõme verkoopt en installeert droombadkamers. Je kunt ook terecht voor de meest voorkomende
loodgieterswerkzaamheden.

Bekijk de website van Menno Bos Sanidrõme

Jonker Bouwadvies - nieuwe opdrachtgever!

Groningen december 2006; Jonker Bouwadvies heeft een nieuwe opdrachtgever Ballast Nedam Bouw Noord. Ballast Nedam Bouw biedt op regionaal én landelijk niveau een integrale dienstverlening aan. Het bedrijf is actief in woningbouw, utiliteitsbouw, planontwikkeling en kleinschalige projectontwikkeling.

Jonker Bouwadvies wordt betrokken bij diverse projecten van de afdeling onderhoud en verbouw. De werkzaamheden lopen uiteen van opname tot het zelfstandig uitvoeren van het maken van detailbegrotingen.

Meer informatie over projecten van Jonker Bouwadvies


Wanneer u meer infomatie wenst, neem vrijblijvend contact op met Martin Jonker per telefoon 050-5773342 of per mail info@jonkerbouwadvies.nl.

© 2006 Jonkerbouwadvies | Sitemap | Algemene voorwaarden | update: 19-07-2006 | site by Daniel Janga